Equip

Un equip de professionals a la vostra disposició

Nosaltres

Un equip professional amb vocació i entusiasme, compromès amb els drets de les persones.

Eva Lucena Soldado

Advocada
Responsable de l'àrea jurídica

Advocada processalista amb quinze anys d’experiència a alguns dels més destacats despatxos de Barcelona. Ha estat responsable del Departament Legal i Contenciós de Família d’IMB Grup i de Mon Tur Associats, en el marc del qual ha col·laborat amb el despatx de Francisco Vega Sala.

Les seves especialitats són dret de família, dret civil, dret penal en relació a violència masclista i dret processal.

Ha participat com a ponent en diverses jornades i seminaris, entre d’altres ha impartit formació sobre protecció a la infància a l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona. Ha estat docent del Postgrau en violència familiar de la Fundació Pere Tarrés i de la Universitat Ramon Llull.

 

Eva Lucena Soldado

Gemma Nicolás Lazo

Advocada i consultora

Doctora en dret per la Universitat de Barcelona i investigadora en projectes europeus i nacionals. Professora del Màster de Criminologia de la Universitat de Barcelona.

Ha treballat a l’administració de la Generalitat de Catalunya (Oficina d’Atenció a la Víctima del Delicte, coordinació de Serveis Tècnics de Punts de Trobada) i en la gestió privada de serveis de l’Ajuntament de Barcelona (Directora del Centre d’Informació i Recursos per a Dones, CIRD) i de la Generalitat de Catalunya (Servei d’Intervenció Especialitzada, SIE).

Té publicacions acadèmiques i divulgatives sobre els temes que ha treballat, com la violència vers les dones, la prostitució, la criminologia, etc. Algunes es poden consultar aquí.

Ha coordinat la Diagnosi de la Xarxa d’Atenció i Recuperació Integral per a les dones en situació de violència masclista encarregada per l’Institut Català de les Dones (ICD) al Grup d’Investigació Antígona de la Universitat Autònoma de Barcelona. El resum de la diagnosi es pot consultar aquí.

Gemma Nicolás Lazo

Col·laboracions

Comptem amb especialistes en d’altres àrees del Dret amb qui col·laborem de forma estable.

Aquestes àrees inclouen:

  • Dret laboral.
  • Dret mercantil i concursal.
  • Dret d'estrangeria.
  • Altres.